Avoin toimistotyöntekijän työsuhde

toimistovirkailija

Parikkalan seurakunnassa on haettavana

TOIMISTOTYÖNTEKIJÄN TYÖSUHDE

Työaika on 52 % ja vakinainen. Tehtäviin kuuluu pääasiassa kirkkoherranviraston asiakaspalvelu, pitäen sisällään kaste-, hää- ja hautajaisvarausten vastaanoton ja niille sopivien päivien varaamisen järjestelmään. Myös viikottaiset kirkolliset ilmoitukset ParikkalanRautjärven-Sanomiin ja Itä-Savoon, sekä omille nettisivuille kuuluvat tehtävänkuvaasi, unohtamatta kirkkopäiväkirjojen tekoa loppuviikosta papeille messuihin ja/tai sanajumalanpalveluksiin. Hautauskululaskutuksen teko on olennainen asia viraston töissä, koska sinulla on se tieto jo varattuna järjestelmässä, siksi myös postitus kuuluu tehtäviisi. Myös viikottainen seuranta osasta tilastoinnista Katrina-ohjelman kautta kuuluu tehtävänkuvaasi.

Kirkkoherra on esimiehesi ja hän ohjastaa sinua tehtävänkuvan toteutuksessa. Työhösi saattaa tulla erilaisia projekteja, esimerkiksi arkistoinnin suhteen, jotka tietysti myös lisäävät työaikaasi.

Osaaminen ja kokemus työsuhteen vastuualueista eri toimistotehtävissä katsotaan eduksi, samoin hyvät atk-taidot. Palkkaus määräytyy KirVESTESin mukaan. Työ alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kirjalliset hakemukset CV:n kanssa 31.7.2019 klo 15.30 mennessä: Parikkalan seurakunta/kirkkoneuvosto, Pietarinkuja 2, 59100 Parikkala.

Tiedustelut: kirkkoherra Marja-Liisa Malmi p 044 0430063,marja-liisa.malmi@evl.fi tai talouspäällikkö Ritva Laine p. 044 0430300, ritva.h.laine@evl.fi